Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Η πολυετής πείρα μας στις μετακομίσεις, η σωστή οργάνωση και ο εξοπλισμός μας διασφαλίζουν την ομαλή και ασφαλή μεταφορά όλων των αντικειμένων – οικοσκευών σε κάθε μετακόμιση από την Θεσσαλονίκη προς οποιοδήποτε μέρος.

Μετακομίσεις ΘεσσαλονίκηΣτην εταιρεία μας θα βρείτε υπηρεσίες μετακόμισης από την Θεσσαλονίκη προς οποιονδήποτε προορισμό.
Στοχεύουμε η μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο να γίνεται με τον πλέον εύκολο & οικονομικό τρόπο, με τη βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου προσωπικού μας και με την βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε.

Καταλαβαίνουμε ότι τα υπάρχοντά σας είναι η ζωή σας και ο στόχος μας είναι να τα αντιμετωπίσουμε με την ίδια φροντίδα και σεβασμό που δείχνουμε και σε εσάς.
Αυτό το ενδιαφέρον γίνεται ακόμη πιο αντιληπτό όταν φτάσουν τα αντικείμενα στον προορισμό τους.

Τέρμα το κουβάλημα!

Εξειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα μπορεί να ανυψώσει τα μεγάλα αντικείμενα σε όποιον όροφο βρίσκεστε, με απόλυτη ασφάλεια!
Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα φορτηγά όλων των διαστάσεων, με δυνατότητα υδραυλικής πόρτας για βαριές φορτώσεις μεταφοράς κάθε φορτίου σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα 

  • Παρέχουμε όλα τα μέσα που χρειάζονται κατά τη μετακόμιση (φορτηγά, ανυψωτικά, αναβατόρια, αποθήκες, ανθρώπινο δυναμικό, κουτιά συσκευασίας).
  • Τεχνίτες της εταιρίας µας αναλαμβάνουν το λύσιμο – στήσιμο της οικοσκευής σας.
  • Αποσύνδεση – Επανασύνδεση Ηλεκτρικών Συσκευών. Οι έμπειροι και προσεκτικοί τεχνικοί µας αποσυνδέουν και επανασυνδέουν τις ηλεκτρικές σας συσκευές µε απόλυτη ασφάλεια.
  • Αμπαλάζ – Συσκευασία Υαλικών. Θα φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς γρατζουνιά!
  • Μεταφορά Ρούχων σε χάρτινες Ντουλάπες. Μεταφέρουμε µε ασφάλεια τα ρούχα σας σε ειδικές χάρτινες ντουλάπες για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
  • Ειδική Συσκευασία για έργα τέχνης, ειδικευόμαστε στην συσκευασία των έργων τέχνης.
    Τα πολύτιμά αντικείμενα σας δεν θα έχουν γρατζουνιά!
  • Διαθέτουμε διαμορφωμένους χώρους οικοσκευών και εξοπλισμών επιχειρήσεων, είτε χρειαστεί για σύντομο χρονικό διάστημα είτε για μακροχρόνια φύλαξη (μετάθεση, ανακαίνιση, κ.τ.λ.), μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Τα στάδια μιας μετακόμισης

Από την αρχή ως το τέλος της μετακόμισης σας στο νέο χώρο, η εταιρεία μας δεσμεύεται ότι όλα θα γίνουν επαγγελματικά & αποτελεσματικά.

 

MετακόμισηΒήμα 1: Επικοινωνία

Χρειάζεστε κάποια μεταφορά ή μετακόμιση; Επικοινωνήστε μαζί μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας κατευθύνει για ότι χρειάζεστε.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, e-mail ή απλά να περάσετε από το γραφείο μας στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης .

 

 

 

ΜεταφοράΒήμα 2: Υπολογισμός του κόστους μεταφοράς – μετακόμισης

Θα έρθουμε σε συνάντηση μαζί σας για να δούμε τα αντικείμενα προς μεταφορά, τον βαθμό δυσκολίας, τα απαραίτητα μέσα και έπειτα θα σας δώσουμε μια ξεκάθαρη προσφορά, χωρίς καμία κρυφή χρέωση ή ασάφεια. Εφόσον συμφωνήσετε θα ορίσουμε την μέρα που σας βολεύει ώστε το προσωπικό και ο εξοπλισμός να είναι στην διάθεση σας.

 

 

Μετακομίσεις Μεταφορές ΘεσσαλονίκηΒήμα 3: Πριν την μεταφορά

Μια μεταφορά ή μετακόμιση μπορεί να είναι περίπλοκη, προτείνουμε να έχετε όλες τις οικοσκευές σας πακεταρισμένες και οργανωμένες ανά δωμάτιο.
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην συσκευασία των εύθραυστων αντικειμένων.
Πριν την μεταφορά βεβαιωθείτε ότι όλα είναι αριθμημένα ώστε να μπορέσετε εύκολα να τα τακτοποιήσετε.
Εφόσον όλα είναι έτοιμα χαλαρώστε και θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα εμείς, μέχρι τον προορισμό της επιλογής σας.
Εάν τα παραπάνω σας φαίνονται δύσκολα προσφέρουμε και την υπηρεσία πακεταρίσματος για όλα τα αντικείμενα σας, ώστε να μην χρειαστεί να κουνήσετε ούτε το δαχτυλάκι σας.

 

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη ΧαριλάουΒήμα 4: Η μέρα της μετακόμισης

Την μέρα της μετακόμισης η ομάδα μας θα τυλίξει όλα τα έπιπλα σας και οτιδήποτε εύθραυστο θα πακεταριστεί.
Έπειτα θα γίνει καταγραφή όλων των αντικειμένων, θα σας παραδώσουμε το έντυπο απογραφής και θα γίνει το φόρτωμα των αντικειμένων. Ο χρόνος παράδοσης είναι συγκεκριμένος, οι διαδικασίες γίνονται γρήγορα και με μεγάλη ασφάλεια λόγω της μεγάλης εμπειρίας μας.

 

 

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη ΠανόραμαΒήμα 5: Μετά την μεταφορά

Αφού γίνει η μεταφορά των αντικειμένων σας στο νέο προορισμό το προσωπικό μας θα ελέγξει για τυχόν φθορές ή σπασίματα και θα γίνει έλεγχος της αρχικής καταγραφής. Εφόσον όλα είναι εντάξει θα ολοκληρώσουμε την πληρωμή με μετρητά ή κάρτα.

 

 


Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Σε κάθε περιοχή είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα!!!

Καλαμαριά, Πυλαία, Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Εύοσμο, Κορδελιό, Αμπελόκηπους, Μενεμένη, Διαβατά, Ωραιόκαστρο, Πανόραμα, Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Θέρμη, Ευκαρπία, Συκιές, Τριανδρία

Βρείτε μας στο Facebook