Συχνές ερωτήσεις για μετακομίσεις

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επικοινωνήσω με μία μεταφορική εταιρεία;

Το συντομότερο δυνατό από την στιγμή που γνωρίζετε ότι θα μετακομίσετε. Εάν κάνετε μετακόμιση εντός Θεσσαλονίκης καλό θα ήταν τουλάχιστον 10 μέρες πριν να έχετε κλείσει την εταιρεία μετακόμισης. Εάν μετακομίζετε σε άλλη πόλη ή σε κάποιο νησί τότε 4 εβδομάδες πριν θα ήταν ένα καλό διάστημα για να αναζητήσετε εταιρία. Σε αυτό το διάστημα θα επικοινωνήσετε με διάφορες μεταφορικές θα κάνετε την έρευνα σας, θα συγκρίνετε τιμές με παροχές και επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.
Πώς μπορώ να ξέρω αν μια εταιρεία είναι αξιόπιστη;

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση και πολύ σημαντική. Υπάρχουν πολλές μεταφορικές εταιρίες που αναλαμβάνουν και μετακομίσεις, αλλά πώς ξέρεις αν έχουν τα προσόντα για μία ασφαλή μετακόμιση; Αν πρόκειται να αναθέσετε τα υπάρχοντά της ζωής σας με κάποιον, θα πρέπει σίγουρα να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για σωστή μετακόμιση, πείρα και γνώσεις, να έχει φυσική έδρα για να μπορείτε να τον βρείτε αν κάτι δεν πάει καλά. Ο σωστός επαγγελματίας θα σας δώσει την σωστή λύση στην μετακόμιση.

Ποιες περιοχές της Ελλάδας καλύπτεται;

Οι Μεταφορές-Μετακομίσεις καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης για καθημερινές μεταφορές και ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας μεταφέρουμε σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Πόσο θα κοστίσει η μετακόμιση μου;

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που επηρεάζουν το συνολικό κόστος της μετακόμισης π.χ. ο όγκος που πρέπει συσκευαστεί και μεταφερθεί, τυχόν εύθραυστα αντικείμενα ή έργα τέχνης που απαιτούν εξειδικευμένα κιβώτια, τον τρόπο μεταφοράς. Πριν από την μετακόμιση θα συζητήσουμε όλες τις πτυχές της μεταφοράς σας για να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε μια πλήρη εικόνα για το τι χρειάζεστε, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε με ένα σχέδιο μετεγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Σε κάθε περίπτωση εσείς γνωρίζετε εξ αρχής το τελικό κόστος της μετακόμισης.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να προχωρήσουμε;

Ανάλογα με τον όγκο των πραγμάτων σας και το μέγεθος του σπιτιού σας. Ένα πρότυπο το σπίτι 2 υπνοδωματίων πλήρως επιπλωμένο η μετακόμιση μπορεί να διαρκέσει 2 ημέρες μαζί με το πακετάρισμα και την παράδοση στην νέα τοποθεσία.

Έχετε ασφαλή χώρους φύλαξης;

Ναί!! Στις μεταφορές-μετακομίσεις λειτουργούν σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης στην Θεσσαλονίκη. Έχουμε πάνω από 3.000 τετραγωνικά μέτρα αποθήκευσης που διατίθενται για βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες απαιτήσεις των πελατών μας . Οι εγκαταστάσεις μας είναι συμβατές με όλους τους κανονισμούς κτιρίων.
Το προσωπικό θα μας βοηθήσει με την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση των πραγμάτων;

Σαφώς εφόσον το συμφωνήσουμε μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα παραπάνω καθώς και ηλεκτρικές συνδέσεις.