Πώς να οργανώσετε σωστά τη μετακόμιση σας

Πώς να οργανώσετε σωστά τη μετακόμιση σας

Αρκετοί από εμάς πιθανώς να έχουμε κάνει τουλάχιστον μια μετακόμιση στην ζωή μας και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι το άγχος, τον χρόνο και την οργάνωση που απαιτείται για να ολοκληρωθούν όλα σωστά.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε όπως σε ότι άλλο κάνουμε στην ζωή μας είναι να σχεδιάσουμε το πλάνο της μετακόμισης και τι περιλαμβάνει αυτό, όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν αλλά και την σωστή σειρά αυτών.

Παρακάτω θα σας αναφέρουμε βασικά σημεία τα οποία πρέπει να προσέξετε για να έχετε μια σωστή και εύκολη μετακόμιση.

 • Τουλάχιστον 20 μέρες πριν την μετακόμιση σας στο νέο χώρο πρέπει να έχετε αποφασίσει ποια εταιρεία μετακομίσεων θα αναλάβει την μετακόμιση σας.
  Φροντίστε να έχετε κάνει σωστή συνεννόηση και να επιλέξετε μια αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία μεταφορών μετακομίσεων για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων στο τέλος.
  Ο επαγγελματίας της εταιρείας θα έρθει στον χώρο σας θα καταγράψει τα αντικείμενα, θα μελετήσει τι υλικά και τι μηχανήματα θα χρειαστούν και θα σας δώσει το τελικό κόστος για μια ασφαλή μετακόμιση.

 

 • Ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο σας θα πρέπει να συσκευάσετε μικροαντικείμενα σε κούτες για να κερδίσετε χρόνο και κόστος από την μετακόμιση.
  Ξεκινήστε να συσκευάζετε τα αντικείμενα σας βάζοντας πρώτα στις κούτες τα λιγότερο απαραίτητα και αφήνοντας έξω τα απολύτως απαραίτητα.
   
 • Καλό θα ήταν να έχετε άδεια από τη δουλειά σας την ημέρα της μετακόμισης ή να ενημερώσετε κάποιον γνωστό σας άνθρωπο για να επιβλέπει την διαδικασία. 
 • Θα πρέπει να δρομολογήσετε αρκετό καιρό πριν το ρεύμα, το νερό και το τηλέφωνο για το νέο σας σπίτι αλλά και την διακοπή των παλαιών σας. 
 • Επίσης να ενημερώσετε με όσους αλληλογραφείτε για την νέα σας διεύθυνση. 
 • Με την ολοκλήρωση της μετακόμισης και σε συνεργασία με την μεταφορική εταιρεία που επιλέξατε κάντε μια απογραφή.

 

Επιλέγοντας τις μεταφορές – μετακομίσεις εξασφαλίζετε μια 100% ασφαλή μετακόμιση, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα διασφαλίζοντας έτσι την μεταφορά σας στο νέο σας σπίτι με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος!


Πώς να οργανώσετε σωστά τη μετακόμιση σας

Μεταφορές Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη  Βρείτε μας στο Facebook και στο Instagram