Μετακόμιση Στο Εξωτερικό

Μετακομίσεις Εξωτερικού

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια εμπειρία στις μετακομίσεις εξωτερικού προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο για την μετακόμιση και μεταφορά των αντικειμένων σας  από και προς χώρες του εξωτερικού.

Πολύ συχνά αναλαμβάνουμε μετακομίσεις προς Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ιταλία.

Μετακομίσεις ΕξωτερικούΜε κύρια έδρα την Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε την μεταφορά προς όλη την Ευρώπη και από γειτονικές πόλης όπως Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Κομοτηνή, Κατερίνη, Κιλκίς κλπ.

Επίσης διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους για τη φύλαξη των οικοσκευών σας μέχρι να βρείτε σπίτι στο εξωτερικό ή να μεταφερθείτε εσείς.

Μετακόμιση προς Αυστραλία – Αμερική

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες μετακομίσεις από πόρτα σε πόρτα με όλους τους τρόπους μεταφοράς – θαλασσίως, αεροπορικώς και οδικώς προς Αυστραλία, Αμερική και όπου αλλού χρειαστεί.

Έχοντας επιλέξει τους κατάλληλους συνεργάτες διασφαλίζουμε πως η οικοσκευή σας θα φτάσει με ασφάλεια και στον πιο μακρινό προορισμό.

Κόστος Μεταφοράς στο Εξωτερικό

Καθώς το ακριβές κόστος για μια μετακόμιση στο εξωτερικό είναι αρκετά σύνθετο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΣΤΟΥΣ στον χώρο σας από το έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο θα σας καθοδηγήσει για ώστε να γίνουν όλα σωστά.


Βρείτε μας στο Facebook